wout en gijs winnen prentenboek bij bieb ommen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen en de maanden daarna hebben ruim tweehonderdvijftig peuters een bezoek gebracht aan de bibliotheek in Ommen of aan de Speelbieb in Lemele. En als de peuters niet naar de bieb konden komen, gingen medewerkers Ada en Gerda naar de peuters toe.

De kleintjes werden voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘We hebben er een geitje bij’ en er werd verteld over de bibliotheek. Ook kreeg elke peuter een tasje met inhoud mee voor thuis. Voor nieuwe leden was er een presentje en elke peuter kon een bon inleveren om in aanmerking te komen voor een geschenkexemplaar van het prentenboek van het jaar.

Uit al de namen van de nieuw ingeschreven peuters en al degenen die een deelname bon ingevuld hebben, zijn twee namen getrokken. Wout en Gijs zijn zo de gelukkige winnaars geworden van het prentenboek van het jaar ‘We hebben er een geitje bij’.

Morgen wordt het prentenboek in de bibliotheek aan hen uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.