wederom verlies voor v v vilsteren

Na 19 competitie rondes in het seizoen 2015/2016 staat de club van Dick Runherd met 7 punten een na laatste op de ranglijst. Het gat met de nummer 10 van de ranglijst RKSV Bornerbroek is echter 8 punten waardoor klimmen op de ranglijst bijna onmogelijk lijkt te zijn. Vilsteren kan volgende week het gat met Bornerbroek wel verkleinen als het daar op bezoek gaat.

Het begin van het seizoen begon zeer goed voor de ploeg uit Vilsteren. Het team kreeg van verschillende kanten veel lof over de manier van spelen. De zeven punten die dit seizoen behaald zijn, zijn dan ook in de eerste paar wedstrijden verkregen.

Volgende week zal Vilsteren het op moeten nemen tegen RKSV Bornerbroek en zal het vooral gaan om de strijd om niet als laatste deze competitie te eindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.