verdiende overwinning voor korfballers dommerdieck

Trainer Jan Bijl kon over een fitte selectie beschikken. De selectie was erop gebrand om te winnen. Dit was tot op heden niet gelukt. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en d´Ommerdieck verloor de vorige wedstrijd met één puntje verschil.

Het begin was goed. Na twee minuten schoot Martin Alteveer raak. Wolderwijd maakte gelijk en kwam voor met 1-2. Robert Batterink zorgde voor de gelijkmaker en in dezelfde minuut schoot Gerja Eijkenaar raak 3-2. Weer kwam Wolderwijd op gelijke hoogte 3-3. D’Ommerdieck kreeg heel veel kansen en wist die in de laatste tien minuten voor rust te verzilveren. Ruststand 6-3.

Na de rust scoorde Wolderwijd en de stand was 6-4. Na 7-5 benutte Wolderwijd een strafworp en het was 7-6. Dichterbij liet d’Ommerdieck Wolderwijd niet komen, want zij konden nu wel de korf vinden en schoten driemaal raak 10-6. Na 12 -7 wist Wolderwijd tweemaal raak te schieten 12-9. Na 14-10 was de eindstand 15-11. Een verdiende overwinning voor een hardwerkend team.

Doelpuntenmakers Martin Alteveer 5x, Robert Batterink 4x, Roel Kikkert 3x, Gerja Eijkenaar, Miranda Huzen en Nienke Rijkeboer.
Zaterdag 9 april speelt d’Ommerdieck 1 in Haskerdijken tegen SIM 1. Aanvang 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.