toppers geven elkaar niets toe in lemele

Hans Strijkveen, Henri Duerink en Jan Hekman uit Ommen gaven elkaar geen duimbreed toe en hadden alle drie 58 slagen nodig, omdat dan de laatste negen holes de doorslag geven kreeg Hans de tien wedstrijdpunten, mocht Henri er negen bij schrijven en Jan acht punten.

Jan Willem van de Berg, Jan van der Vinne en Jan Nekkers hadden 59 slagen nodig, en ook hier gaven de laatste negen holes de doorslag, zodat Jan Willem zeven punten kreeg, Jan van der Vinne zes punten en Jan Nekkers vijf punten. Gerrit Koggel en Noël Shannon scoorden een ronde van 60 punten waarvoor Gerrit vier punten kreeg en Noël drie.

Diny Fransen en Gerard Hulsman hadden 64 slagen nodig en kregen twee en één punt bijgeschreven voor de strokeplay competitie. Jan Nekkers gaat hier op kop met 30 punten, gevolgd op één punt door Jan van der Vinne, welke weer twee punten voor staat op Hans Strijkveen en Henri Duerink. De achtervolgers Noël Shannon heeft 25 punten en Jan Hekman uit Ommen heeft 22 punten. Hierbij de opmerking dat Hans Strijkveen en Jan Hekman hebben wel een ronde minder gespeeld hebben dan de overige spelers.

Voor het stableford klassement deed Freddie Dijk goede zaken, zijn ronde van 74 slagen leverde hem 36 stableford punten op, en dus de tien punten voor het tussen klassement. Jan Willem van den Berg scoorde 35 stableford. Vier spelers speelden 34 stableford bij elkaar en wel Jan Hekman uit Ommen, Diny Fransen, Gerrit Dankelman en Dinie Hekman. 33 stableford punten scoorden Gerrit Koggel en Gerard Hulsman.

Hans Strijkveen, Henri Duerink en Jan Nekkers behaalden 32 stableford en dus nog punten voor het tussen klassement. In het stableford klassement staat Freddie Dijk en Jan Nekkers met 24 punten op kop, gevolgd door Wim van de Linde met 20 punten. Jan Hekman met 19 en Gerrit Koggel met 18 punten en Henri Duerink en Jan van der Vinne met 17 punten de achter volgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.