Home / archiefcentraal / toeren op klassieke racefietsen met hiawatha actief

toeren op klassieke racefietsen met hiawatha actief

Wie kent ze niet, de wielerhelden van weleer, Joop Zoetemelk, Gerrie Knetemann en Hennie Kuiper. Heel Nederland luisterde naar het enthousiaste verslag van Theo Koomen over de successen van onze jongens. Nostalgie!

Hiawatha Actief heeft nu een nieuw groepsuitje, de Retro Racefietsentour, waarbij deze tijd opnieuw kan worden beleeft.

Ga terug in de tijd met deze tour op racefietsen uit de jaren 70 en 80. Compleet met ploegleidersauto met reservewielen en -fietsen op het dak. Radio Tour de France schalt uit de radio en de tourclaxon maakt de sfeer compleet.

De groep gaat zelf op pad met de 7-persoons Citroën CX Familiale oldtimer en de racefietsen. Lekker zorgeloos, want de route is al uitgestippeld. Wie demarreert uit het peloton en is als eerste op de top van de Lemelerberg?

Meer informatie over dit uitje en andere leuke groepsuitjes is de vinden op de website van Hiawatha Actief. Voor wie niet met een groep is, is er op zondag 19 juni in Zwolle een toertocht op klassieke racefietsen. Een retro racefiets kan bij Hiawatha Actief gehuurd worden. Meer informatie is de vinden op grupetto.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.