Home / archiefcentraal / test je sportkennis tijdens de dalfser sportquiz

test je sportkennis tijdens de dalfser sportquiz

De Dalfser SportQuiz is een vervolg op de Dalfser VoetbalQuiz, die vorig jaar plaatsvond in augustus. Onder grote belangstelling was het Team Herman dat aan het langste eind trok. Van de 100 vragen hadden zij er liefst 80 goed beantwoord, ruim voldoende voor de hoofdprijs: vier kaarten voor de interland Nederland – Tsjechië. Ook dit jaar is het prijzenpakket weer goed gevuld, daarover later meer.

Vorig jaar zorgden Bert van Losser en Bas Nijhuis voor de perfecte afwisseling van hersenkrakende vragen en prachtige anekdotes uit het voetbalwereldje. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer rekenen op twee toppresentatoren, bekend uit de sportwereld.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels geopend. Twijfel niet te lang, want vol=vol! In Grand Café 1231 is plaats voor maximaal twintig teams. De teams bestaan uit maximaal vier personen. Ook dit jaar is het weer gelukt om het inschrijfgeld laag te houden. Deelname kost slechts €20,00 per team en daarmee ben je verzekerd van een absolute topavond, honderd uitdagende sportvragen en natuurlijk de kans op eeuwige roem. Inschrijven kan via het formulier op www.projectsports.nl

De Dalfser SportQuiz begint op zaterdag 25 juni om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. De presentatoren vuren tien rondes van tien vragen af op de deelnemers, waarna de quiz rond 23.00 uur afgelopen is. Direct na de prijsuitreiking gaat de avond in Grand Café 1231 verder met een daverend feest. Stel dus snel je team samen en schrijf je in voor de Dalfser SportQuiz 2016!

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.