tentoonstelling de vondst door kunstenaars dalfsen

Op 51 unieke plaatsen kun je op zaterdag 7 en zondag 8 mei de kunstenaar en zijn werk ontmoeten. Een enkele keer ontvangt de kunstenaar de bezoeker in zijn eigen atelier en soms hebben een aantal kunstenaars zich verenigd en geven gezamenlijk een expositie.

Het aanbod is divers; alle disciplines komen aan de orde; beeldhouwen, schilderen, houtbewerken, textiel, brons, fotografie, keramiek en edelsmeden. Op zaterdag is het gemeentehuis geopend waar de Merovingische vondsten te bewonderen zijn. Voor de overige ‘vondsten’ moet je op pad in het Vechtdal. Alle kunstpunten zijn herkenbaar aan een banner bij de weg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.