succesvolle testloop voor roparunteam run2day zwolle

Roparunteam Run2Day Zwolle heeft in het weekend van 2-3 april een succesvolle testloop gehouden ter voorbereiding op de Roparun. Het team verzamelde om 9.00 uur bij Ciran in Zwolle waar voorafgaand aan vertrek een aantal teamfoto’s werden gemaakt. Vervolgens reed het team richting Emmen waar rond 12.30 uur werd gestart. Het team bereikte rond 01.00 uur de finish in Apeldoorn.

Al met al heeft het team ongeveer 140 kilometer geoefend conform de regels van de Roparun. Dit om alle teamleden goed voor te bereiden op het avontuur wat op zaterdag 14 mei van start gaat. Het team zal in Hamburg starten en op tweede Pinksterdag in het tweede deel van de middag finishen in Rotterdam. Het team kan na deze testloop vol vertrouwen uitkijken naar de start in Hamburg. De onderlinge sfeer is fantastisch en met de conditie van alle teamleden is het piekfijn in orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.