spetterend festijn broederpop in beerzerveld

De nieuwe koers van de fameuze Broederband uit Beerzerveld heeft het non-stop muziekfestijn ‘BroederPop’ De Broederband 2.0 gelanceerd. Een dubbelconcert met Popkoor Vocalicious. Meer dan 100 muzikanten en vocalisten pakken uit op 23 april op het grote podium in Mariënberg!

Waar kleine dorpjes groot in kunnen zijn!: de Beerzerveldse muziekvereniging De Broederband bestaat 85 jaar. Met nu zo’n 50 muzikanten uit Mariënberg, Beerzerveld, Beerze en omgeving, brengen ze bij veel regionale evenementen de warme klanken van de traditionele fanfaremuziek ten gehore. Tot voor kort! Want: onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Jager uit Heino, wordt een nieuwe weg ingeslagen, die van de popmuziek. En wat zijn ze er goed in!

Wie de grote pophits vertolkt hoort met de machtige blazerssectie van De Broederband 2.0, krijgt geheid kippenvel en weet dat deze strategie een gouden greep is. Jan Jager: “Fanfareorkesten zijn volop in ontwikkeling, er gebeurt nu zoveel moois op dat gebied. Daarin willen zij zeker vooroplopen, het klassiek imago voorbij!”

Het publiek kan hier op 23 april van meegenieten en zelf oordelen: voor het eerst is er geen traditioneel voorjaarsconcert maar ‘BroederPop’, samen met de drumband o.l.v. Yannick Bergevoet.

Popkoor Vocalicious werd na zorgvuldige selectie uitgedaagd voor het muziekfestijn. De samenwerking voelde meteen goed. Jager vindt in koordirigent Karlijn van Olst-Kunnen een evenknie in inspiratie en een opvallend talent in kwalitatieve, eigenzinnige arrangementen. Kortom, het fanfareorkest vindt zichzelf in het jubileumjaar opnieuw uit en biedt samen met het grote Ommense popkoor een spectaculair showprogramma waarin blazers, slagwerkers, combo en de sound van zo’n 70 stemmen prachtig samengaan.

Het programma telt 4 thematische blokken waarin grote hits uit alle tijden van de popmuziek gaan schitteren. De deelnemers staan te trappelen want het wordt geweldig. Kijk op www.broederband-beerzerveld.nl voor info en voorverkoopkaarten. Gelukkig is er veel plaats op de grote locatie Mechanisatie Mariënberg, waar je al binnen bent voor € 8,50 en nog kunt nagenieten op de Afterparty met DJ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.