Home / / smakelijke opening van de smaakrouteommen

smakelijke opening van de smaakrouteommen

In samenwerking met Molen de Lelie, De Boerderij Winkel, Sis&Bro Bakkerij, Slagerij Veltmaat, Prima Vista, Hotel ‘De Zon’ en Wijnhof Ommen is er een (h)eerlijk arrangement te boeken langs de unieke smaakmakers van deze Hanzestad.

Hierbij bezoeken deelnemers zes smaakwinkels. Vol passie vertelt de eigenaar over zijn mooie producten en er valt overal wat te lekkers te proeven om vervolgens met een goed gevulde goodiebag weer huiswaarts te gaan.

Op woensdag 20 april was er een feestelijke opening. De start vond plaats in hotel ‘De Zon’ in Ommen waarna een groepje op pad ging om de eerste SmaakRouteOmmen te lopen. Zij zijn langs de zeven smaakwinkels gegaan om heerlijk te ontdekken en natuurlijk om te proeven.

In de stad waren de smaakwinkels die deelnemen herkenbaar aan hun feestelijke uitstraling. Bij deze winkels stonden onze gastvrouwen klaar met de nodige informatie en pure lekkere hapjes.

Begin je van het idee van zo’n heerlijke smaakbeleving al te watertanden? Ga dan naar www.smaakroutes.nl om te kijken naar de vele mogelijkheden.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.