Home / archiefcentraal / smakelijke opening van de smaakroute ommen

smakelijke opening van de smaakroute ommen

In samenwerking met Molen de Lelie, De Boerderij Winkel, Sis en Bro Bakkerij, Slagerij Veldmaat, Primavista, Hotel ‘De Zon’ en Wijnhof Ommen is er een (h)eerlijk arrangement te boeken langs deze unieke smaakmakers van deze Hanzestad. Hierbij kun je zes smaakwinkels bezoeken. Vol passie vertelt de eigenaar over zijn mooie producten en er valt overal wat te lekkers te proeven om vervolgens met een goed gevulde goodiebag weer huiswaarts te gaan.

Op woensdag 20 april is er een feestelijke opening! Je bent om 15:00 uur van harte welkom bij hotel ‘De Zon’ in Ommen. Wees op tijd, want om 15:30 uur wordt er langs de zeven smaakwinkels gegaan om lekker te proeven. In de stad zijn de smaakwinkels die deelnemen herkenbaar aan hun feestelijke uitstraling. Bij deze winkels staan de gastvrouwen voor je klaar met de nodige informatie en lekkere hapjes. Zo kun je smakelijk kennismaken met deze (h)eerlijke route.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.