Home / archiefcentraal / schietvereniging ommen houdt speciaal sponsorentoernooi

schietvereniging ommen houdt speciaal sponsorentoernooi

Bij de dames was het team van dierenkliniek Ommen het meest trefzeker. Zij wonnen met 246 punten. Tweede werden de dames van WR bouw, derde WA verlichting. Bij de heren was het team van aannemer Noeverman de beste met 254 punten, op de tweede plaats ware drie teams met 252 punten, nl. bouwkundig tekenbureau BTVD uit Nieuwleusen,Takman ijzerwaren en Raymond’s huis en tuin, derde werd Frijlink milieu. Op www.svnio.nl kun je de uitslagen van alle avonden terug lezen. Op de foto staat de prijswinnaars met secretaris Harold Veltmaat die de uitreiking verzorgde.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.