sallandse aspergedagen ogink asperges

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor witte asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen van april tot en met juni 2016 bij de telers aan huis. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, leerzaam, lekker in de buurt en helemaal gratis! 

Ogink
Zaterdag 30 april kun je terecht bij Ogink Asperges aan de Overkampsweg 3 in Raalte. Hier kun je volop asperges proeven met lekkere hapjes van restaurant de Bagatelle uit Mariënheem. Ook kun je deelnemen aan een leuke en leerzame rondleiding langs de aspergevelden. De hele dag zijn er uiteraard vers gestoken asperges te koop.

De Aspergedag bij Ogink duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer info vind je www.oginkasperges.nl

Tip
Combineer jouw bezoek aan de Aspergedagen of één van de andere aspergeactiviteiten met een heerlijk aspergediner of langer verblijf in Salland. Bekijk alle aspergearrangementen op www.sallandaspergeland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.