ruimteproject eindigt met fotosessie andre kuipers

Op de eerste dag van het project was het schoolplein deels afgezet met linten. Er liepen mannen en vrouwen in blauwe overalls rond met meetapparatuur, want in de zandbak lag een enorme meteoriet. De steen werd aan alle kanten onderzocht door de blauwe pakken. Gelukkig, er was geen radioactieve straling uit de ruimte meegekomen. Erg handig dat deze school over ouderfamilies beschikt die zo’n brokstuk met heftrucks en shovels in een ommezien van en naar de zandbak kunnen vervoeren.

Op de donderdag voor Pasen vertrok de hele school naar het Aviodrome in Lelystad. Hier ontdekten de kinderen alles over de historie van het luchtruim en ze haalden er hun piloten- of steward(essen)diploma. Maar het meest bijzondere onderdeel van het project was de afsluiting. Het stond de hele week al op het bord: André Kuipers is vrijdag te gast op OBS Vinkenbuurt voor een fotosessie. En inderdaad, op vrijdagmiddag hadden alle kinderen een foto weten te bemachtigen waarop ze met André poseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.