Home / archiefcentraal / recreatieve skatetoertocht tijdens dedemsvaria

recreatieve skatetoertocht tijdens dedemsvaria

Zaterdag 6 augustus wordt in samenwerking met de Dedemsvaartse ijsvereniging Sluis een recreatieve skatetocht georganiseerd als onderdeel van de Dedemsvaria Feestweek.

Er worden verschillende routes uitgezet die door de mooie landelijke omgeving van Dedemsvaart voeren. Start en finish bij de Markthal. Het evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB.
Deelname is op eigen risico en deelnemers dragen verplicht een helm.
Er wordt ook een kidstocht georganiseerd.

Het parcours is vlak met weinig verkeer en er wordt gereden op glad asfalt en betonfietspaden. De Dedemsvaria Univé skatetoertocht is een individuele en gepeilde tocht. De deelnemer (m/v) rijdt in eigen tempo en kan zelf rustpauzes inlassen. Dat kan onderweg, maar ook bij het gezellige start- en finishpunt op de Markt. Daar wordt ook een versnapering uitgedeeld en kan de dorst worden gelest.

Iedereen die skaten leuk vindt, wordt van harte uitgenodigd om zaterdag 6 augustus 2016 mee te skaten. Ook steppers zijn welkom. Aanmelden/inschrijven kan vanaf 27 juli p www.dedemsvaria.nl of op de dag zelf vanaf 09.00 uur. Er kan gestart worden van 10.00 uur tot 11.00 uur. De skaters/steppers dienen zich uiterlijk om 14.30 uur weer af te melden. Contactpersoon voor dit evenement is René Hemme. Email: rene.hemme@gmail.com.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.