ovc21 wil nog niet denken aan periodetitel

OVC’21 begon goed aan de wedstrijd. De ploeg uit Ommen kreeg verschillende mogelijkheden om de score te openen. “We zaten goed in de wedstrijd. We hadden een goed overwicht. Na de rust werden we nog sterker”, analyseerde hoofdtrainer Kats.

Ook in de tweede helft kreeg OVC’21 een paar goede kansen voor een openingsdoelpunt. Het doelpunt viel uiteindelijk pas in de 81e minuut en kwam op naam van Koen Daman. De topscorer van OVC’21 strafte een foutje af in de Deventerse verdediging en faalde oog in oog met de keeper niet. “Een laat doelpunt vind ik geen probleem. Het doelpunt mag van mijn part ook in de blessuretijd vallen. Dat we zo laat scoren heeft ook met de keeper van De Gazelle te maken. Hij heeft een aantal goede ballen van ons gepakt”, complimenteerde Kats de keeper van De Gazelle.

Nico Kats vond het een terechte uitslag. Volgens hem kreeg De Gazelle nauwelijks kansen. De verdediging van OVC’21 stond goed en OVC’21 heeft amper kansen weggegeven.

In de strijd om de derde periodetitel staat OVC’21 op de eerste plek. Toch wil Nico Kats nog niet nadenken over eventuele nacompetitie voor promotie naar de Derde klasse. “We hebben nog vier wedstrijden te gaan. We zijn nog niet ver genoeg weg van de degradatiezone. We willen ons eerst daarop focussen en dan gaan we daarna wel kijken wat er nog meer in het vat zit”, aldus Kats.

In de reguliere stand staat OVC’21 op een achtste plek met 29 punten. De degradatiezone begint bij de nummers elf en twaalf. Deze clubs spelen aan het einde van het seizoen nacompetitie tegen degradatie. OVC’21 heeft maar een punt meer dan nummer elf De Gazelle en OVC’21 heeft twee punten meer dan nummer twaalf DAVO. De volgende wedstrijd voor OVC’21 is pas over twee weken dan gaan de ploeg uit Ommen op bezoek bij rode lantaarndrager Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.