Home / archiefcentraal / oranjevereniging ommen klaar voor spetterende koningsdag

oranjevereniging ommen klaar voor spetterende koningsdag

“We trappen af met Oranjepop en eindigen met een spetterend vuurwerk langs de Vecht”, laat de organisatie weten. Tussendoor is er aan iedereen gedacht en zijn er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Programmaboekje
Het volledige programma staat in het totaal vernieuwde programmaboekje, die inwoners als het goed is al in hun brievenbus hebben ontvangen. “Zo niet, dan is deze af te halen bij verschillende winkels en horecagelegenheden in en rond Ommen.”

De organisatie is er in ieder geval helemaal klaar voor. “We hopen velen te mogen begroeten op het feestterrein aan de Koesteeg in Ommen, waar je tussen de activiteiten door bekenden en oud bekenden zult spreken en waar we er een geweldig Koningsdag 2016 van gaan maken!”

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.