Home / / oranjepop strikt lucas hamming en giant tiger hooch

oranjepop strikt lucas hamming en giant tiger hooch

Op zaterdag 23 april vindt op het evenemententerrein in de Koesteeg voor de veertiende keer Oranjepop plaats.

Net als vorig jaar kan de lidmaatschapskaart van Oranjevereniging Ommen, met daarop vier strippen voor de toegang tot het feestterrein op Koningsdag, in zijn geheel gebruikt worden om een kijkje te nemen bij Lucas Hamming en Giant Tiger Hooch, de bands die gecontracteerd zijn voor dit jaar.

Dauwpop, Pinkpop, Zwarte Cross en Oranjepop hebben iets gemeen. Op al deze festivals maakt Lucas Hamming zijn opwachting. Met dit verschil dat Oranjepop de primeur heeft! Hamming heeft twee 3FM Megahits in de pocket en een schnabbel als DWDD huisband achter zijn naam staan.

Het bedje voor Lucas Hamming wordt gespreid door Giant Tiger Hooch. ‘Een rauw, puur en bevlogen gezelschap rammelkwartet al enige tijd de podia bevuilen met een ongecontroleerde lo-fi achtige mix van indiepop en rock, dat regelmatig tegen de blues aanschurkt’, waarschuwde muziekblad Bluesmagazine. The Hooch combineert de smerige gitaarriffs van Jon Spencer en zijn Blues Explosion, met het gemene, scheurende harmonicawerk van blueslegende RL Burnside, beide gesteund door de rammelende ritmesectie van The Stooges. Puike garageblues met een lach en een traan.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij café de Herberg in de Brugstraat en kosten acht euro en dat is twee euro goedkoper dan ’s avonds aan de kassa. De bonnetjes op de lidmaatschapskaart inleveren kan natuurlijk ook.

Oranjepop begint om 20.00 uur. De stiltes tussen de optredens door worden muzikaal ingevuld door deejay Havali.

Lees ook

Saxenburgh zoekt hulp bij realisatie Tuinen van Ontmoeting

OMMEN – Saxenburgh wil zich graag inzetten om de ontmoeting tussen buurtgenoten en cliënten van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.