Home / archiefcentraal / opnieuw verlies voor balkbrug

opnieuw verlies voor balkbrug

Patrick Bloemberg bracht na een half uur spelen Balkbrug nog wel op voorsprong:1-0. De stand bleef gehandhaafd tot de 70e minuut. Daarna nam Diepenveen het heft in handen en sloeg het genadeloos hard toe. In een tijdsbestek van amper 4 minuten scoorden de gasten maar liefst drie keer. Freek Brouwer, Jack Vunderink en Davey Mooren scoorden snel achter elkaar en beslisten de wedstrijd in het voordeel van Diepenveen.

Mede door deze nederlaag blijft Balkbrug nog zonder overwinning. Alleen tegen USV en Holten werden de punten gedeeld, respectievelijk werd het 3-3 en 0-0. De jacht op de eerste overwinning gaat volgende week verder als Balkbrug de uitwedstrijd tegen Dalfsen speelt. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.