Home / archiefcentraal / ook noordink kiest voor sercodak dalfsen

ook noordink kiest voor sercodak dalfsen

Voor de student Biomedische wetenschappen komt Sercodak DAK Dalfsen precies op het juiste moment. “Veel trainen en veel internationale wedstrijden spelen geven mij de mogelijkheid om veel te leren en me te meten met het niveau in het buitenland. Mijn doel is om zoveel mogelijk met handbal te bereiken. De overstap naar Dalfsen is dan ook de juiste beslissing, die aansluit bij mijn ambities. Een leuke groep meiden die allemaal voor het handbal gaan. Verder ken ik Dalfsen als een hechte vereniging met betrokken fans.”, verklaart Noordink haar keuze voor het team van Peter Portengen.

Eerder maakte Sercodak Dalfsen al bekend dat Wilsterman, Jansen en Koppe hun handtekening hebben gezet bij de regerend landskampioen. Zaterdag 30 april speelt het team van Portengen in de 1/2 finale tegen Quintus om een plek in de finale van het landskampioenschap. De wedstrijd begint om 19:00 in de Trefkoele+ in Dalfsen.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.