Home / archiefcentraal / nipte zege voor avereest

nipte zege voor avereest

Avereest, de nummer vier van de zaterdag 4e klasse D, ging vanmiddag op bezoek bij laagvlieger SVV’56 dat op een tiende plek stond. Ondanks het behoorlijke verschil op de ranglijst kende Avereest geen eenvoudige middag.

In de eerste helft kwamen beide teams niet tot scoren waardoor de tweede helft begon met nog steeds de brilstand op het scorebord. In het tweede bedrijf kwam hier echter al snel verandering in. Na iets meer dan een minuut spelen in de tweede helft scoorde Sven Ester namens Avereest de 0-1. Dit bleek uiteindelijk voldoende voor de zege van Avereest.

Voor Avereest staan er nog vier wedstrijden op het programma waarin het vrijuit kan voetballen. Ondanks dat het op een verdienstelijke vierde plek staat op de ranglijst lijkt het de komende weken niet te gaan voetballen om nacompetitie voor promotie. Volgende week speelt Avereest thuis tegen Sportclub Rijssen.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.