Home / archiefcentraal / nieuwe keepster voor sercodak dalfsen

nieuwe keepster voor sercodak dalfsen

Keepster Ellen Janssen (17) is na Nikki Wilsterman de tweede nieuwkomer voor het nieuwe seizoen. De Limburgse vervangt Kristy Zimmerman, die haar zinnen heeft gezet op een avontuur in het buitenland. Janssen is afkomstig van V&L uit Geleen en maakt momenteel deel uit van de HandbalAcademie. Ze speelde jeugdinterlands met de Talents en de Youth.

“Mijn transfer naar Sercodak Dalfsen beschouw ik, na leerzame jaren bij de HandbalAcademie en V&L, als een nieuwe stap om mijn doelen te bereiken. Ooit wil ik naar het buitenland en in het grote Oranje spelen. Sercodak Dalfsen is voor mij een mooie nieuwe uitdaging waar ik veel plezier wil beleven en wil gaan strijden om de prijzen. Op weg naar mijn doelen kan ik buitenlandse wedstrijden spelen en met deze enthousiaste groep veel trainingsuren maken. Ik heb al meegetraind en ik denk dat ik me hier snel ga thuis voelen”, licht Ellen Janssen haar keuze toe.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.