Home / archiefcentraal / negende editie internationaal rooth toernooi op de boekweit

negende editie internationaal rooth toernooi op de boekweit

Zaterdag 4 en zondag 5 juni wordt het Internationaal Rooth Toernooi georganiseerd door de Stichting Voetbaltoernooien Dedemsvaart (SVtD).

De benodigde vergunningen zijn verleend en ook de EHBO en de verkeersregelaars zijn door de organisatie geregeld. Het wordt de negende editie van het grote jeugdvoetbaltoernooi dat tot en met de zevende editie de naam Formido droeg.

Volgens voorzitter Peter ten Katen worden er steeds meer toernooien georganiseerd zoals de Dedemsvaartse stichting dat al vanaf 2008 doet. “Van ons wordt dan ook steeds meer gevraagd om het toernooi ‘vol’ te krijgen. Maar het gaat gelukkig prima met de teaminschrijvingen. Tot en met 15 april hebben zich al honderd teams ingeschreven.”

“Dit jaar doen er voor het eerst geen A junioren mee. Hierdoor ontstaat er meer plek voor de D, C en B jeugd”, vertelt Ten Katen die er aan toevoegt dat de organisatie ook hoopt meerdere meisjesteams te kunnen verwelkomen. “Wij hebben meerdere verenigingen in Duitsland aangeschreven. Wij hopen het toernooi een meer internationaal karakter te geven.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.