Home / archiefcentraal / na verlies lijkt handhaving voor de bevers onmogelijk

na verlies lijkt handhaving voor de bevers onmogelijk

Zaterdag werd er een zeer belangrijke wedstrijd gespeeld in sporthal Heidepark. De Bevers strijden namelijk nog voor handhaving in de eerste divisie. Gezien V.C. Sneek niet wil promoveren is de derde plek in de competitie nog erg in trek. V.C.V. heeft met nog twee andere teams nog zicht op die derde plek.

Na het huldigen van de kampioenen (in totaal negen teams), werd er zeer fanatiek en goed gestart. Binnen no time stond de score 8-0 op het telbord. Al snel slopen er foutjes in het spel bij de Bevers. In het einde van de set had VCV het net wat beter georganiseerd. VCV, dat dus nog voor promotie strijd, stond blokkerend en verdedigend sterk. Hierdoor werd het steeds moeilijker om te kunnen scoren.

Helaas kregen de Bevers het niet voor elkaar om het patroon van V.C.V. te doorbreken. De regie werd halverwege de eerste set overgenomen door V.C.V. en niet meer uit handen gegeven. Handhaving in de eerste divisie lijkt onmogelijk.

Volgende week spelen De Bevers de laatste wedstrijd in Warnsveld. Daar zullen zij er alles aan doen om het kleine kansje dat er is, te benutten. Daarvoor moet er wel gewonnen worden met 4-0 en verloren worden door de directe concurrent die tegen de nummer 1 speelt. Dit zal tevens de laatste wedstrijd zijn van Ellen, Sandra en Karin. Zaterdag hebben zij al afscheid genomen van het publiek, volgende week zullen zij afscheid nemen van het team.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.