muziek om kanker de wereld uit te spelen

Daarom houden Arjan en zijn dochter Jenneke een benefietconcert voor KWF: Een mooie muziekavond op donderdag 12 mei in Het Kruispunt in Dalfsen, aanvangstijd 20.00 uur. Zij hebben Mirjam Altena gevraagd om mee te doen en samen zullen ze diverse stijlen muziek in de combinatie hoorn/fluit/piano/orgel laten horen. Het concert zal ongeveer een uur duren en de toegang is gratis.

De SamenLoop voor Hoop Zwolle viert het leven, zet (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en herdenkt de overledenen. De saamhorigheid tussen de teamleden, (ex)kankerpatiënten, hun families en vrienden, en iedereen die wel eens iets met kanker te maken heeft gehad, maakt deze dag tot een onvergetelijk evenement. Arjan, Jenneke en Mirjam hopen daar een ‘nootje’ aan bij te dragen.

De SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement waarbij teamleden elkaar afwisselen op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.