multiple voice en accordeola vinden elkaar in de romantiek

Multiple Voice is een projectkoor dat al meer dan tien jaar in de wijde omgeving van Dalfsen concerten geeft, elke keer met een verrassend nieuw programma. Voor dit concert bestaat dat uit romantische koorwerken van onder meer Daniel Elder, Morten Lauridsen en Eric Whitacre. Ook staat er een heel bijzonder stuk van de Armeense componiste Sivart Karamanuk op de lessenaar. Het koor wordt begeleid op de piano door Bert Bootsma en de algehele leiding is in handen van musicus Wim van Lenthe uit Dalfsen.

Accordeola uit Lemelerveld staat onder leiding van Herma Jalink en zal een passend programma uitvoeren, met onder andere de bekende Bolero van Ravel en het bekende Once Upon a Time in The West. De fraaie, vaak emotionele klanken van de accordeon en de mooie romantische koorwerken maken het geheel tot een concert dat u niet wilt missen.

Dit concert is een try-out voor de concerten die Multiple Voice geeft op 29 mei in de Willibrorduskerk in Vilsteren en op 18 juni in de Grote Kerk te Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.