mhc dalfsen start met opzetten van damesteam

Meiden uit de A-jeugd kunnen nu niet doorstormen en gaan noodgedwongen naar andere vereniging of stoppen ermee. “Voorheen was het als provinciedorpje vrijwel onmogelijk om een damesteam te vullen”, aldus Bernard Smalbraak, lid van de technische commissie van MHC Dalfsen.

“Vrijwel elk jaar vliegt een groot deel van onze jeugd uit om te gaan studeren en gaat zo vaak verloren voor onze club. Maar niet iedereen vliegt uit en dat aantal neemt door de groei ook nog eens toe.”

De club hikt er al jaren tegenaan, maar nu is het dan echt tijd voor het opzetten van een damesteam.

Stefan Tulner, aspirant coach van het nieuwe elftal, vervolgt: “We hebben de dames ook veel te bieden: goede ondersteuning qua training en coaching, een heerlijk veld, zeer betaalbare contributie, een gezellige club met een goede derde helft en een open haard en bij MHC Dalfsen ben je geen nummer, er is ruimte voor eigen inbreng.”

Inlooptraining
Ben je benieuwd naar het nieuwe elftal en/of wil je hockeystok weer eens afstoffen, op vrijdag 15 april en op vrijdag 3 juni houdt de club een inlooptraining om 20.00 uur voor iedereen met aspiratie om volgend jaar lekker in dames 1 te hockeyen. De entree is vrij, je hoeft je enkel te vooraf melden op dames1@mhcdalfsen.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.