Home / archiefcentraal / maar liefst 165 spelers bij koersbaltoernooi lemelerveld

maar liefst 165 spelers bij koersbaltoernooi lemelerveld

De organisatie ligt evenals vorig jaar in handen van koersbalclub de Mozaïekrollers met ondersteuning Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld met. Op negen koersbalmatten worden acht wedstrijden gespeeld van 40 minuten. De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.30 uur zijn. Aan het toernooi nemen 24 teams, ruim 165 spelers, deel.

De teams, elk bestaande uit drie paren (minimaal zes personen) komen uit Bathmen, Daarle, Daarlerveen, Dalfsen, Gramsbergen, Heino, Hoonhorst, Hulsen, Lemele, Lemelerveld, Lettele, Luttenberg, Nieuwleusen, Nijverdal, Ommen en Ommerkanaal/Witharen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.