line up stone rock festival compleet

Eerder werden al John Coffey, The Deaf, DeWolff, Singlefeestje, Bombay en Magnetic Spacemen op de lijst gezet.

Sassy pop
Paceshifters is een Nederlandse alternatieve-rockband uit Wijhe. De band bestaat uit de gebroeders Dokman (Paul en Seb) en Jesper Albers. Drive Like Maria is een Belgisch-Nederlandse band die doorbrak tijdens de Global Battle of the Bands in 2005. De Belgische band It It Anita is geïnspireerd door de ‘90s stijl en heeft een bijzondere vorm van melodieën en ‘sassy pop’. Adam and The Relevants is geïnspireerd door enerzijds ‘90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wayves.

Op zaterdag 9 juli vindt het in Dalfsen alom bekende festival plaats. Wederom zal het festival aan de voet van de Zwevende Kei zijn rockgeluiden laten weerklinken. De Earlybird tickets van het festival waren in recordtijd uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar via de website: www.stonerock.nl/tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.