Home / archiefcentraal / lenteblues met de smugglers blues band in trefkoele

lenteblues met de smugglers blues band in trefkoele

Een groot aantal bezoekers in het sportcafé van de Trefkoele+ genoot zondagmiddag bij de zesde editie van Lente blues. Er was uiteraard live blues muziek, een relaxte lentesfeer en de traditioneel aanwezige doppinda’s.

De fantastische Duits/Nederlandse formatie The Smugglers blues band, loodste de bezoekers feilloos langs alle geheime smokkelpaadjes van de blues. Deze vier mans formatie zocht de traditionele randen van de blues op en had veel meer in hun mars dan alleen maar de twaalf maten blues.

Het publiek genoot dan ook enorm en zeker toen de zanger/mondharmonicaspeler, de gitarist en de bassist tijdens een aantal songs van het podium af het sportcafé ingingen om zich al verder spelend tussen het publiek te mengen.

Er werd dan ook veel geswingd en meegezongen, zeker met songs als Mustang Sally dat iedereen hard deed meebrullen op het refrein.
Omdat zanger gitarist en harmonica speler Andreas uit Duitsland komt, ontlokte het een bezoekster de woorden dat hun optreden ‘sehr gut’ was.

Na hun derde en laatste set dankte de organisatie deze fantastische band die zich helemaal in het zweet had gewerkt en kondigde aan dat het eerstvolgende Vechtdal Blues & Rock festival niet op de laatste zaterdag van november meer is, maar opgeschoven wordt naar zaterdagavond 22 oktober aanstaande, met een iets ander format dan gebruikelijk.

Foto’s: Johan Bokma

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.