koeien weer blij in de wei in arrien

Ze stonden in opperste staat van opwinding klaar voor de start en stoven, toen de staldeuren eindelijk open gingen, het weiland in onder het maken van gekke bokkensprongen. De ruim driehonderd aanwezigen genoten van de danspassen van de dames.

Vanwege de drone die in de lucht hing, keken ze af en toe verbaasd op, maar ze lieten zich er niet echt door afleiden. Na een half uurtje liepen de dames rustig grazend in de wei, alsof ze dat al weken deden.

Voor de bezoekers, met name voor de kinderen, was er van alles te beleven: een springkussen, geitjes en schaapjes van Dekibo (Dedemsvaartse Kinderboerderij), cavia’s, een glijbaan, strobalen en traptrekkertjes. Er was koffie en thee, zelfgebakken kruidkoek, cake en voor de kinderen ranja.

De meeste ouders wilden op een bepaald moment wel naar huis, hun de kinderen hadden nog wel een poosje langer willen blijven. Deze dag gemist? Dat wordt dan wachten tot volgend jaar. De Dans van de Koeien is helaas slechts één keer per jaar te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.