Home / archiefcentraal / kleindierenshow in manege laarbrug ommen

kleindierenshow in manege laarbrug ommen

Op zaterdag 9 april organiseert de Ommer Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging (OKPV) voor de vijfde keer een rammen, hanen en cavia show. Vanaf het eerste begin was het een schot in de roos. Veel kleindieren fokkers willen nog graag aan het eind van het tentoonstelling seizoen hun beste dieren laten zien.

De inzenders komen weer uit heel het land, van Groningen tot Zeeland, naar Ommen om hun dieren te laten keuren. De rammen, hanen en cavia’s worden ook dit jaar weer gekeurd door een uitstekend keurkorps.

De show vindt plaats in manege Laarbrug, Nieuwedijk 7 in Ommen. Je bent van harte welkom vanaf 8.30 uur, het einde van de show zal rond 15.00 uur zijn. Toegang is gratis. Misschien leuk te combineren met een wandeling in deze prachtige omgeving.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.