Home / / kinderboerderij ommen blij met grote giften

kinderboerderij ommen blij met grote giften

“We kunnen van de giften op de nieuwe locatie van de Kinderboerderij aan Het Laar een mooie natuurlijke speeltuin aanleggen. En voor de kinderen bezempjes en schepjes regelen, de kinderen kunnen dan helpen met de verzorging van de dieren. Dankjewel Rabobank en de Jumbo voor jullie financiële bijdragen en we willen alle stemmers, de vele sponsoren en donateurs Kinderboerderij bedanken voor hun steun. Alleen door dit brede maatschappelijke draagvlak is het mogelijk een nieuwe boerderij te bouwen. En het is zover, de bouw van de Kinderboerderij Ommen aan het Laar start op 18 mei. We hopen dan in september 2016 de staldeuren open te kunnen zetten voor het publiek.”

Op de kinderboerderij zijn onglangs vijf jonge lammetjes geboren, die vrolijk dartelen in de wei. De grote geiten hebben ook jongen, die huppelen om hun moeder heen. Een jong geitje bij de dwerggeiten en er komt nog eentje bij.

En dan het jonge kalfje, die heeft het zeer naar de zin en maakt de gekste sprongen. Binnenkort zijn er weer jonge kuikentjes. Het is een lust voor het oog, dus kom snel langs op de Kinderboerderij aan de Voormars achter de Carrousel, want voor je het weet zijn ze weer groot!

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.