Home / archiefcentraal / just for fun op de molendag in nieuwleusen

just for fun op de molendag in nieuwleusen

Het koor zingt meerstemmige, swingende popsongs uit de jaren zestig en zeventig met begeidende piano, dit alles onder de enthousiaste leiding van dirigente Dian Heerema. Het koor is enthousiast, heeft humor en is vooral jong van geest.

Zij repeteert iedere maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur in de Panoramazaal van de Trefkoele+. Heb je ook zin om mee te doen, kom dan gerust eens kijken en meedoen. Iedereen boven de 50 jaar die van zingen houdt is welkom. Kennis van notenschrift is niet noodzakelijk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.