jumbo ommen organiseert kindermiddag op de voormars

Woensdag 15 juni is het feest voor de Ommer jeugd van 4 tot 12 jaar. Jumbo-ondernemers Eric Epskamp en Ronald Heemskerk organiseren samen met het medewerkersteam voor de eerste keer een Kindermiddag op het veld van de Voormars.

Hoeveel leuks kun je doen op een middag?
Zelf je eigen vlieger maken, in de cockpit van een zweefvliegtuig zitten en een selfie maken, met Lego je eigen kasteel bouwen, winkelwagen schieten voor mooie prijzen, als een Epke Zonderland het luchtruim kiezen met airtumbling, eindeloos kussenspringen, in een vrachtwagen van Jumbo achter het stuur, je als de allermooiste vlinder laten schminken, en nog veel meer.

Bij Jumbo kun je vanaf 20 april sparen voor diverse gratis versnaperingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.