Home / archiefcentraal / jumbo ommen organiseert kindermiddag op de voormars

jumbo ommen organiseert kindermiddag op de voormars

Woensdag 15 juni is het feest voor de Ommer jeugd van 4 tot 12 jaar. Jumbo-ondernemers Eric Epskamp en Ronald Heemskerk organiseren samen met het medewerkersteam voor de eerste keer een Kindermiddag op het veld van de Voormars.

Hoeveel leuks kun je doen op een middag?
Zelf je eigen vlieger maken, in de cockpit van een zweefvliegtuig zitten en een selfie maken, met Lego je eigen kasteel bouwen, winkelwagen schieten voor mooie prijzen, als een Epke Zonderland het luchtruim kiezen met airtumbling, eindeloos kussenspringen, in een vrachtwagen van Jumbo achter het stuur, je als de allermooiste vlinder laten schminken, en nog veel meer.

Bij Jumbo kun je vanaf 20 april sparen voor diverse gratis versnaperingen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.