jumbo ommen gaat verbouwen

De Jumbo in Ommen gaat verbouwen. Niet heel rigoureus, maar toch enkele zeer interessante ontwikkelingen: assortimenten glutenvrij, biologisch en suikervrij worden sterk uitgebreid.

Het koelmeubel voor gesneden groente wordt verplaatst zodat het een beter geheel vormt met de rest van de groenteafdeling. De overige groente en fruit komt op nieuwe tafels, waardoor de presentatie overzichtelijker wordt en nog meer assortiment kan worden toegevoegd. Ook wordt het hierdoor mogelijk om de grote koffietafel in ere te herstellen.

Op de huidige plaats van de groentekoeling komt ‘zelfschepvis’: diverse soorten diepvriesvis als zalm, garnalen, inktvisringen om zelf te scheppen en af te wegen in de hoeveelheid die de klant wenst.

De servicebalie wordt een halve slag gedraaid en komt met de rug tegen de achterwand; ernaast komt de presentatie van tijdschriften, wenskaarten en boeken.

Tevens worden de koelingen van het verseiland enigszins aangepast en opnieuw ingericht.

Om tijdens deze aanpassingen voor de klant niet te veel overlast te veroorzaken is de Jumbo maandag 18 en dinsdag 19 april gesloten zijn. De heropening is woensdag 20 april om 8.00 uur. Kijk volgende week in de krant naar de heropeningsadvertentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.