Home / archiefcentraal / interctive maakt van jou een muzikant

interctive maakt van jou een muzikant

De introductie van de stichting HaFaMO met de naam Inter@ctive start op dinsdag 12 april. Opgeven kan eenvoudig via www.ommenkids.nl. De muziekworkshops van de HaFaMO worden ondersteund door de gemeente Ommen.

Bij Inter@ctive kan een jongere 6 uren met een echt muziekinstrument (trompet, saxofoon, klarinet xylofoon of trommel) aan de slag, onder leiding van professionele muziekdocenten. De kleine muzikant mag het instrument tijdens de cursus mee naar huis nemen. Op een speelse manier kan een leerling uit groep 5 -7 uitproberen of muziek leuk is.

De cursus wordt gehouden van 16:00 tot 17:00 uur op dinsdag in het gebouw De Bazuin (naast de AH). De kinderen kunnen vanaf 15:45 uur bij het gebouw terecht. De totale bijdrage voor de hele cursus is slechts € 10.

De afsluiting is een muziekfeest op zaterdag 4 juni samen met alle HaFaMO leerlingen (ca. 100). De deelnemers vormen dan een echte brassband. Dit jaar gebeurt dat rond het Vechtpodium op de Markt in Ommen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.