Home / archiefcentraal / hoonhorst verliest koppositie

hoonhorst verliest koppositie

Hoonhorst begint niet goed aan de wedstrijd. Na een half uur maakte Mariënheem de openingstreffer. Het doelpunt kwam op naam van Niels van Schooten.

In het begin van de tweede helft kwam Hoonhorst beter voor de dag. Hoonhorst maakte in de 47e minuut weer gelijk. Toch was de opleving van Hoonhorst van korte duur. Binnen drie minuten stelde Mariënheem orde op zaken. Mariënheem-speler Kevin Verschoor bracht zijn team weer op voorsprong in de 51e minuut. Zijn teamgenoot Tom Schutte scoorde in de 53e minuut de 1-3. Het werd nog erger voor Hoonhorst. In de 69e minuut maakte Mariënheem de 1-4. En een kwartier voor tijd werd het zelfs 1-5 voor Mariënheem. Hoonhorst deed in de blessuretijd wat terug voor het thuispubliek. Brenden Eijkelkamp zorgde voor de 2-5.

Hoonhorst staat twee wedstrijden voor het einde op een vierde plek met 44 punten. Hoonhorst heeft twee punten achterstand op de nieuwe koploper Sportlust Vroomshoop en op nummer twee Ulu Spor. Nummer drie Zenderen Vooruit heeft een punt meer dan Hoonhorst. Op 1 mei wacht voor Hoonhorst een ontmoeting met nummer laatst Manderveen. De laatste speeldag is op 8 mei dan heeft Hoonhorst een thuiswedstrijd op het programma staan tegen directe concurrent Zenderen Vooruit. Het worden belangrijke weken voor Hoonhorst om promotie naar de Vierde klasse af te dwingen.

 

 

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.