Home / archiefcentraal / het bostheater in ommen zoekt vrijwilligers

het bostheater in ommen zoekt vrijwilligers

“We denken dan met name aan mensen die rondom voorstellingen de handen uit de mouwen willen steken: assistentie bij het opbouwen van het podium, de opbouw van onze nieuwe podiumoverkapping, helpen bij de ontvangst van onze bezoekers op de Besthemerberg. Kortom, hand- en spandiensten rondom de voorstellingen. Verder zijn we op zoek naar mensen met enige horeca-ervaring die het leuk vinden om tijdens de voorstellingen voor de catering te zorgen.”

Er staan tien voorstellingen gepland en met een gevarieerde ploeg mensen is je inzet misschien twee of drie voorstellingen nodig. Heb je wel zin in een leuke uitdaging in de open lucht, stuur een mailtje naar bostheater.ommen@gmail.com.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.