Home / archiefcentraal / haak en brei maar aan in wijksteunpunt t vlierhuis

haak en brei maar aan in wijksteunpunt t vlierhuis

De Saxenburgh Groep borduurt voort op het nog altijd populaire breien en haken. Wijksteunpunt ’t Vlierhuis in Ommen organiseert daarom op woensdag 20 april een ‘Haak en brei maar aan’ avond voor wijkbewoners en andere belangstellenden. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje kan iedereen aan de slag met z’n eigen materialen.

De deelnemers kunnen van start met het haken van een zogeheten CAL- of temperatuurdeken, of een granny square. Deskundige begeleiding is aanwezig voor uitleg, indien gewenst. Uiteraard staat het de deelnemers vrij om zelf een patroon of object te kiezen om te haken of te breien.

Ervaren, minder ervaren of onervaren, jong of oud, iedereen is welkom op deze avond. Gezelligheid staat voorop en natuurlijk is het leuk om patronen uit te wisselen, elkaars werk te bewonderen of elkaar te helpen.

‘Haak en brei maar aan’. Woensdag 20 april 19.30 – 21.30 uur, Wijksteunpunt ’t Vlierhuis, Haarsweg 105 in Ommen. Minimale deelname is vier personen. De kosten bedragen € 2,00 per persoon, inclusief koffie/thee. Zelf materiaal meenemen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.