groot feest bij 35 jarig buiter beton in balkbrug

Veel belangstelling was er zaterdagmiddag voor de twee optredens van Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren. Het werd een groot feest wat werd besloten met een polonaise door de grote tent. Dit alles naar aanleiding van 35 jaar Buiter Beton in Balkbrug.

Ook zaterdagmiddag hebben de vele aanwezigen zich geamuseerd tijdens een aantrekkelijk en feestelijk programma van het Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren onder leiding van Flip Jonkman uit Heino en met begeleiding van drie accordeons, gitaar en slagwerk.

Overal kwamen de bezoekers vandaan, zelfs uit Heelsum nabij Arnhem. Het aantal fans wat optredens van de Stuwzangers wil meemaken is duidelijk groeiende. Men heeft er een verre reis voor over. “Er gebeurt wat op het podium en men zingt ook nog mooi”, zei een enthousiaste bezoeker.

De Stuwzangers maken zich inmiddels op voor een trip naar Potsdam. Samen met de Bottermarkt groep uit Raalte, met als organisator Henk Ziel, is het vertrek op vrijdagmorgen 15 april vanuit Raalte. Een gezelschap van zeker 120 personen zal zich presenteren – waaronder dus ook de Stuwzangers – tijdens het Tulpenfest in Hollá¼…ndische Viertel in Potsdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.