Home / archiefcentraal / geen kans voor lemele

geen kans voor lemele

Lemele strijdt momenteel om lijfsbehoud in de zaterdag 3e klasse D. Nadat het afgelopen zomer promoveerde naar de 3e klasse ging het aanvankelijk voortvarend van start in 3D maar de laatste weken kruipt het steeds meer richting de elfde plek op de ranglijst. Plek elf en twaalf zijn aan het eind van het seizoen veroordeeld tot nacompetitie voor degradatie en plek dertien en veertien degraderen rechtstreeks in 3D.

Met het bezoek van koploper DZSV vanmiddag leek het voor Lemele voorafgaand aan het duel een lastige opgave om één of meerdere punten uit het vuur te slepen vanmiddag. Na negentig minuten spelen stond Lemele dan ook met lege handen nadat het de wedstrijd met 0-3 verloren had. In de eerste helft kwam het in de 37e minuut op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Niels Tamboer. In de tweede helft besliste DZSV het duel voordat het laatste kwartier inging. Daan Harbers (’71) en Chieljan Nijman (’74) zorgden voor de eindstand.

Het beloven nog spannend weken te gaan worden voor Lemele dat met nog drie andere ploegen verwikkeld is in een strijd om direct lijfsbehoud, nacompetitie en directe degradatie. Volgende week gaat Lemele op bezoek bij de nummer zeven van de ranglijst: Juliana’32. Hieronder volgt de stand onderin 3D waarbij vermeld moet worden dat Zelos en RKSV nog een onderling treffen tegoed hebben.

Stand onderin 3D:
10. Lemele – 20
11. Zelos – 19
12. Achilles Enschede – 18
13. RKSV – 17
14. Sportlust Glanerbrug – 8

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.