flash wint in rommelig duel van oranje nassau

Coach Sijvert de Boer begon met Mirthe Schuurman, Sabine van de Berg, Mireille Huzen, Manouk Schoemaker, Danielle Zieleman, Jennelien Reuvers en libero Irene Bijker.

De eerste set werd met veel overmacht gewonnen, het werd 25-8. De tweede set begon Flash erg rommelig en dat bleef de hele set zo. Er werden veel servicefouten gemaakt. Gelukkig speelde Oranje Nassau ook niet de sterren van de hemel en zo ging het lang gelijk op. De dames uit Nieuwleusen trokken vervolgens aan het langste eind doordat Oranje Nassau heel veel fouten maakte. Deze set werd nipt gewonnen met 26-24.

De derde set was er een nieuwe opstelling aan de kant van Flash. Manon van Blanken kwam er in voor Sabine van de Berg en Anouk Blik voor Manouk Schoemaker. Wederom was het spel rommelig, nog steeds waren er veel servicefouten. Ook werd er niet veel gescoord. Maaike van Dijk kwam er vervolgens in voor Danielle Zieleman en Manouk Schoemaker werd nog teruggewisseld, maar het maakte geen verschil, de set werd verloren met 23-25.

Flash Nieuwleusen wilde natuurlijk geen vijfsetter, dus moest er in de vierde set wat gebeuren. Mellanie Mijnheer kwam erin voor Mirthe Schuurman en Maaike van Dijk voor Mireille Huzen. In het begin waren er veel passfouten, waardoor Flash 6-0 achter kwam. Gelukkig werd dit goed opgepakt en werd de set uiteindelijk gewonnen met 25-18

Na afloop gingen de dames naar Meppel voor het jaarlijkse teamuitje. Er is heerlijk gegeten bij de wok, Anke Schuurman won met bowlen en daarna zijn er nog drankjes genuttigd in vele kroegjes.

Met de gewonnen vier punten staat Flash Nieuwleusen op de 4e plek. Volgende week gaan de dames naar Zuidhorn voor het duel met De Meeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.