Home / archiefcentraal / flash steekt banden platte wagen exstudiantes lek

flash steekt banden platte wagen exstudiantes lek

Na een uitstekende verleden week in Slagharen, mochten we zaterdag aantreden tegen de koploper, Exstudiantes. Het beloofde een spannende pot te worden, omdat onze heren de afgelopen weken in bloedvorm zijn. Overal worden punten gepakt en wedstrijden gewonnen door het uitstekende spel wat er wordt laten zien. Een ander positief punt is dat er een volle tribune aanwezig was om de heren aan te moedigen.

Tijdens de warming up bleek dat de tegenstander dacht dat ze geen kind aan onze heren hadden. De eerste set was het al meteen raak: door het goede spel van onze heren werd het erg spannend, maar de winst van de eerste set kon worden bijgeschreven. Er werd gewonnen met 25-21. De tweede set was minder plezierig, al was het nog steeds erg spannend. Een achterstand van 7 punten werd teniet gedaan door dhr. Prins. Deze goede serie mocht niet baten, aangezien de tweede set werd verloren met 23-25.

De derde set moest weer gewonnen worden, om stijging op de ranglijst te verzekeren. Het liep als een vers geoliede machine en deze machine is niet te stoppen. Zelfverzekerd gingen de heren de derde set in. Er werd even getwijfeld of de heren niet toevallig fantastische postbodes zouden zijn, omdat de brievenbus bij de tegenstander steeds maar weer gevonden en gevuld werd. Heel verrassend was het niet dat onze heren wederom excelleerden. De derde set werd gewonnen met 25-21. De vierde set was andere koek. Deze werd helaas verloren met 23-25.

Na een mindere vierde set konden de heren zich opmaken voor alweer de 9e vijfsetter van het jaar. Door de schat aan 5e set ervaringen, kon deze puur op routine worden gewonnen. Het werd 15-11 in het voordeel van Flash. Hiermee komt de eindstand op 3-2 voor de thuisspelende ploeg, waardoor de heren van Exstudiantes de platte wagen nog even in de schuur mogen laten staan.

Met dit resultaat klimmen onze heren 2 plekken op de ranglijst, waarmee antwoord is gegeven op de vraag hoe ze tot nog grotere hoogte kunnen komen. Het stijgen op de ranglijst is echter nog niet voorbij, er kan nog 2 plekken gestegen worden. Gezien de kwaliteiten die onze heren bezitten, moet dit geen probleem zijn. Wij willen u allen bedanken voor uw support. Graag zien wij u weer bij de laatste thuiswedstrijd op 16 april, om 17:00 in sporthal de Schakel. Dit is voor het lopende seizoen de laatste kans om te aanschouwen hoe de heren hun spel doceren, mis het niet!

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.