Home / archiefcentraal / flash huldigt drie kampioensteams

flash huldigt drie kampioensteams

De teams niveau 2-1 (team bruin), niveau 5-2 (team geel) en niveau 5-3 (team paars) werden voor de wedstrijd van Dames 1 in de Schakel gehuldigd. Dit onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en andere aanwezigen.

De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, sprak vol trots de jeugdleden toe en bedankte de sponsor, trainers en coaches van de teams voor hun aandeel in de kampioenschappen. De kampioenen kregen een mooie medaille van de vereniging, een roos van de sponsor Bos Bedden en het feestje werd compleet gemaakt met patat en drinken in het Flashpoint.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.