eerste prijs voor sdg ommen op nederlandse kampioenschappen

Zaterdagavond heeft het A-orkest onder leiding van dirigent Jos Zegers een heel mooi resultaat neergezet op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK) in Drachten. Het orkest kwam uit in de hoogste divisie met het moeilijke stuk ‘Armeense Rapsodie Nr. 3’. De 3-koppige jury beoordeelde het optreden van de Ommer muzikanten met een mooie 85 punten, goed voor een ruime eerste prijs.

Het uitgevoerde werk is oorspronkelijk geschreven voor een professioneel orkest, maar de leden van SDG Ommen hebben het zich in drie maanden helemaal eigen gemaakt, waardoor dit prachtige resultaat mogelijk was. Met een tevreden en trots gevoel konden de leden weer terugkeren naar Ommen, waar in het eigen muziekgebouw werd geproost op de mooie score.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.