Home / / duo tiznix 15 april in de carrousel in ommen

duo tiznix 15 april in de carrousel in ommen

Alweer het derde programma voor een gezellige meezingavond. Na Vassies van Vrogger 1 en 2 komen de heren met ’Zolang Aj’ Zingt…’. Natuurlijk weer gericht op de jeugd van toen of, zoals ze zelf zeggen, 50-plussers onder begeleiding van hun ouders.

Herman Hutten en Henk de Lange brengen opnieuw een keur aan heerlijke, nostalgische meezingers, komische en ontroerende luisterliedjes en liedjes in de eigen streektaal. Ook hun eigen bewerkingen van Ede Staal- en Cornelis Vreeswijk-liedjes krijgen een mooi plaatsje in het programma. Het duo praat alles aan elkaar met hun kenmerkende, droge humor in ons eigen dialect.

Neem opa, oma of een oudere uit jouw omgeving eens mee naar het theater. Je doet ze er een groot plezier mee en je bent er samen eens lekker uit. Goed om weer een avond voor de oudere theaterbezoeker in de Carrousel te hebben.

Wanneer: 15 april 2016
Waar: Theater de Carrousel Ommen
Kaartverkoop: www.theatercarrousel.nl , Primera Ommen en aan de kassa van het theater
Aanvang: 20.15 uur

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.