Home / / documentaire en lezing over bruno groning in ommen

documentaire en lezing over bruno groning in ommen

Op zaterdag 30 april en zaterdag 4 juni draait om 12.00 uur in Parochiecentrum Brigittakerk in Ommen de bijzondere film: Het fenomeen Bruno Gröning ‘Op het spoor van de wondergenezer’.

Op woensdag 18 mei om 19.30 uur is er in MFC Carrousel in Ommen een lezing over: Bruno Gröning, hulp en genezing via geestelijke weg. Voor beide activiteiten is de entree vrij en wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij ‘Heilstrom’noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning Vriendenkring opgericht. Het doel van deze organisatie is de leer en het werken van de genezende kracht kosteloos verder te geven.

De film toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen over hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. Samen met originele filmdocumenten, weekjournaals en speelfilmscènes is de bijna vijf uur durende documentaire over het leven en werken van Bruno Gröning ontstaan. Documentaire in drie delen (met twee pauzes, catering aanwezig). Aanvang: 12.00 uur tot 18.00 uur, inloop vanaf 11.30 uur.

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.