dit kun je doen tijdens salland aspergeland 2016

Waarom is een goede grondsoort zo belangrijk voor asperges? Hoe dragen zonnestralen bij aan het groeiproces? Hoe belangrijk is techniek voor de aspergeteler? Hoe smaakt een dagverse asperge? Ontdek én proef het tijdens de Aspergedagen in Salland.

Ga op ontdekkingstocht over de aspergevelden, geniet van asperge gerechtjes, demonstraties, gezellige kraampjes en neem heerlijke recepten mee naar huis. Uiteraard zijn er dagverse asperges te koop. De Aspergedagen zijn een uitje voor het hele gezin, lekker in de buurt en helemaal gratis.

Hieronder vind je de aspergedagen op een rijtje. De komende tijd lichten wij elke afzonderlijk uit met de bijbehorende activiteiten!

Zaterdag 23 april 10-16 uur
Aspergedag bij Aspergeboerderij Het Nijenhuis in Diffelen

Zaterdag 30 april 10-16 uur
Aspergedag bijTuinderij Ogink in Raalte

Zaterdag 21 mei 10-17 uur
Aspergedag bij Aspergeboerderij de Boerkamp in Diepenveen

Zaterdag 28 & zondag 29 mei 10-16 uur
Aspergeproeverij bij Aspergeteler de Weerd in Raalte

Zaterdag 4 juni 10-16 uur
Aspergedag bij Tuinderij van der Kolk in Dalfsen

Zaterdag 4 juni 10-16 uur
Aspergedag bij Tuinderij Veldink in Diepenveen

Zaterdag 25 juni 10-16 uur
Feestelijke afsluiting bij Aspergeboerderij Het Nijenhuis in Diffelen

Winactie
Om het smaakvolle aspergeseizoen te ondersteunen is er ook een fijne winactie voor een driedaagse vakantie naar de Sallandse asperges. Je overnacht een weekend in Hotel de Zwaan, te Raalte. Een ideale locatie om Salland te ontdekken. Twee avonden mag je genieten van een heerlijk viergangendiner, kun je gebruik maken van het zwembad en Turks stoombad. En ’s ochtends kun je rustig wakker worden en staat het ontbijt voor je klaar.

De winactie is te vinden op http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl/Salland-Aspergeland-win/ en loopt  tot en met 24 juni 2016; de uitslag wordt uiterlijk 30 juni per e-mail bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.