diepenveen nipt langs usv

Het mede door blessures zwaar gehavende USV moest ook tegen titelkandidaat Diepenveen het onderspit delven. Het team van coach Theo van ‘t Zand liet echter een beduidend betere indruk achter dan de wedstrijd die het vorige week tegen De Gazelle speelde.

USV kon in de beginfase goed meekomen met de thuisploeg en het had in die periode zo maar 0-1 kunnen staan. Een goed genomen vrije trap van Kay Huzen kon met de nodige moeite door doelman Niek Agema via de paal uit het doel worden geranseld. In de 27e minuut kwam de thuisploeg in ondertal toen Davey Mooren na herhaaldelijk commentaar op arbiter Van Diepen met een tweede gele kaart van het veld kon vertrekken.

Dat deerde het kwalitatief betere Diepenveen eigenlijk niet zo veel want men bleef met gevarieerd en snel aanvalsspel de wedstrijd domineren. Niet geheel onverwacht kwamen de mannen van hoofdtrainer Ralph Mens dan ook in de 59e minuut op voorsprong toen Jeffrey Mooren, na wat ongelukkig uitverdedigen, de 1-0 kon binnenschuiven.

Hierna maakte, na het uitvallen van verdediger Niek Ekkelenkamp, de langdurig geblesseerde Valentijn Vogelzang zijn opwachting in USV en dat had direct effect. De blauwwitten konden meer druk op de defensie van Diepenveen zetten en kwamen bijna op gelijke hoogte toen Tjerk Poppens een op maat gegeven assist van Vogelzang rakelings naast het doel van Agema kopte. In de slotminuten zag USV echter geen meer kans de opgelopen schade alsnog te herstellen en het bleef daarom 1-0.

Zondag komt Broekland op bezoek in Nieuwleusen. Dat wordt vast een pittige partij omdat de Broeklanders een verrassende 0-5 overwinning boekte op Haarle en USV op twee punten zijn genaderd. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Arnoldus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.